/Usluge
Usluge 2017-09-06T15:05:46+00:00
  • edukation
  • consulting red

DORBIS Consulting – područje expertize

Posjedujemo znanje, dugogodišnje iskustvo i kompetentnost za realizaciju svih mjera i radnji potrebnih da se zaštite tvrtke, a to su u pravilu sve, koje su izložene i najmanjem riziku te imju potrebu za stalnom analitičkom i informacijskom potporom u procjeni, prevenciji i otklanjanju značajnih i specifičnih rizika za sigurnost svoga poslovanja, koji se ne mogu smatrati uobičajenim rizicima poslovanja posebice kada se radi o novčarskim institucijama. Ovdje uključujemo i rizike mogućih kriminalnih napada, kao i sigurnost uprave.
Kroz 4 temeljna područja expertize (Business Intelligence, Security Consulting, Stručne analize, Headhunting), efikasno ostvarujemo sve zadane ciljeve.

Security Consulting

Stručni savjeti u vezi svih sigurnosnih pitanja

Business Intelligence

Pružamo informacije na temelju kojih je lako donositi dobre poslovne odluke

Stručne analize

Analize planskih dokumenata i implementiranih mjera zaštite

Headhunting

Za vas pronalazimo najboje kadrove koji su vam potrebni, uz diskretnu sigurnosnu provjeru

Naše ostale usluge

APSOLUTNA SIGURNOST SVAKAKO NE POSTOJI, ALI UZ PRAVI ODABIR, DEFINITIVNO JOJ SE MOŽEMO PRIBLIŽITI. POGOTOVO JE TO VRIJEDNO AKO SMO PRI TOME UŠTEDJELI ZNATNA SREDSTVA, ŠTO GARANTIRAMO

Zašto izabrati nas?

  • Dugogodišnje iskustvo i rezultati rada su ono čime se ponosimo

  • Poznavanje problematike i personalizirani odnos prema klijentu

  • Uvijek na raspolaganju (24/7)

  • Volimo ono što radimo

  • Stalo nam je do svakog klijenta

Drugi o nama

“Trosatna predavanja drži gospodin Darko Škender s dugogodišnjim iskustvom u policiji.
Predavanja obuhvaćaju zakonske regulative i odredbe, metodiku i taktiku postupanja, te primjere kako postupati i kako ne postupati. Predavanje je vrlo dobro osmišljeno i vrlo korisno za svakog zaštitara zaposlenog na poslovima zaštite novčarskih institucija. Sve što je svakom zaštitaru bitno, posebice kad su u pitanju zakonske odredbe, vrlo je jasno i detaljno objašnjeno.”

Security - Hr

Svojim analizama, prijedlozima i savjetima, tvrtka D-ORBIS je znatno pridonijela kvaliteti i zakonitosti javne nabave u našem Društvu.

Mario Marinčić, HEP

Darko  Škender je često sudjelovao u provođenju osiguranja i rukovodio osiguranjem na nogometnim stadionima te je izuzetno vrlo kompetentna osoba za ovu problematiku.

Časopis - Zaštita